Proiecte finalizate


la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve

HBC Dorobanti

Class A office building HBC Dorobanti meets the most exigent characteristics to become a prime headquarter for today's companies. The building has an ideal location: in the heart of Bucharest, with easy access to all transportation means, in the new and most appreciated business area Charles de Gaulle Plaza. HBC Dorobanti has a modern design completed by an avant garde facade. The highest technical standards will be met in HBC Dorobanti Business Center.

 

la-reserve

Floreasca 112

Floreasca Office Building is located in one of the most popular area for offices and restaurants. The building have prominent street frontage situated on Calea Floreaca street.

 

    

verdi verdi verdi verdi verdi verdi verdi verdi verdi

BVO

Cladirea BVO a fost inaugurata in decembrie 2011. BVO este inchiriat in totalitate. MDM Legal, Amway, Nis, Dalkia, Expert RoInvest, VH Electronic, SOFA isi desfasoara satisfacuti activitatea in frumoasa cladire de langa parcul Verdi. SOFA restaurant & bistro, amplasat la parterul, respectiv demisolul cladirii a devenit in scurt timp de la deschidere una din locatiile preferate ale bucurestenilor pentru pranzuri de afaceri, cine sau evenimente. Te asteptam la SOFA, la BVO!

   

   

cubic center cubic center cubic center cubic center cubic center cubic center cubic center cubic center cubic center

Cubic Center

Cubic Center este o clădire de birouri clasa A, finalizata in 2009 de Expert RoInvest, localizata in noua zona de business a capitalei Pipera.
Clădirea a fost proiectata la cele mai înalte standarde internationale de calitate, au fost implementate ultimele tehnici in constructie si design, au fost folosite cele mai calitative si inovatoare materiale si tehnologii pentru a intruni toate cerintele unei cladiri de birouri clasa A europene.

 

villa-etiquetter villa-etiquette villa-etiquette villa-etiquette villa-etiquette villa-etiquette

Vila Etiquette

La limita dintre o vila turistica si un boutique hotel, Vila Etiquette este o cladire moderna, frumoasa, proiectata si realizata pentru a oferi maxim de confort si stil viitorilor turisti, pozitionata in unul dintre cele mai apreciate peisaje montane romanesti, Predeal. 

aleea-alexandru

Aleea Alexandru Rezidential

Aleea Alexandru este o cladire  de locuinte exclusivista situata in centrul Bucurestiului in una dintre cele mai apreciate zone rezidentiale ale capitalei.

 

 

nicolae-caramfil

Nicolae Caramfil Offices

Nicolae Caramfil Offices este o cladire de birouri moderna situata in noua zona de business a capitalei:  nordul Bucurestiului, Cladirea a fost inca de la finalizare sediu bancar.

  

 

verdi verdi

Cladirea Auchan Titan

Cladirea in care functioneaza astazi Auchan Titan, primul hipermarchet al lantului francez, deschis in 2007 in  Romania,  a fost proiectul in care s-au implicat inca din faza de proiectare, actionarii Expert RoInvest.
 

Crangasi Office

Crangasi Office este o cladire de birouri noua situata in zona comerciala Crangasi.

Locatia reprezinta un avantaj pentru chiriasii acestei cladiri fiind amplasata intr-o zona comerciala de mare trafic si avand acces foarte facil la toate mijloacele de transport in comun, chiar langa  statia de metrou Crangasi si statiile de autobuze si tramvaie.

 

Proiecte in dezvoltare:


 

la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve

HBC Grivita

HBC Grivita is a new development on Grivitei Blvd, central location in capital sector 1. The building was conceived and designed as an A class business center, with 6980sqm rentable area of high quality office space, distributed on GF + 8 floors, and… car parking spaces on the 4 basement levels. Fully equipped office space,  the latest modern and technical standards, ideal location for private and public companies and easy access to all transportation means are the facts that recommend HBC Grivita as perfect location for most demanding tenants. Indoor private car parks will suit every  day comfort. Along with office space, the complex also offers ideal space for cafeteria, restaurant and other public amenities.

 

la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve la-reserve

La Reserve Rezidential

La Reserve este o rezidenta privata, moderna, integrata in natura, care redefineste standardele actuale de calitate si confort oferind viitorilor locatari caminul ideal. La doar 10 minute de centrul capitalei dar in mijlocul naturii, ocrotita de parcurile Tineretului si Carol, La Reserve raspunde nevoilor familiei moderne.

 

residence-privee residence-privee

Residence Privee

Residence Privee este o rezidenta exclusivista, privata, moderna, luxoasa, compusa din 7 apartamente tip penthouse, spatioase si confortabile. Localizata in una dintre zonele rezidentiale de prestigiu ale capitalei, zona Casin, Residence Privee dispune de toate atuurile pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale omului modern pretentios si sofisticat. 

Lotus Residence

Lotus Residence este proiectat ca un complex rezidential modern, luxos dar accesibil, pentru brasovenii care isi doresc o locuinta noua confortabila aproape de centrul orasului, dar  in acelasi timp mai aproape de natura, sau pentru turistii care isi doresc confortul de acasa atunci cand calatoresc in zona Brasovului. lotus lotus lotus lotus

 

verdi verdi verdi verdi verdi verdi verdi

Frasini

Noul cartier rezidential de vile va fi amplasat intr-o zona verde, ferita de trafic si zgomot, in partea de nord a Capitalei, in afara orasului. 12 vile moderne si confortabile sunt proiectate pentru a deservi familiile care doresc sa evadeze din capitala intr-un mediu natural si intim.