Misiunea companiei Expert RoInvest este de a proiecta, construi, administra cladiri de o calitate superioara, cu un design contemporan si confort desavarsit pentru viitorii chiriasi, locatari, propietari. Pentru cladiri calitative a caror frumusete va fi apreciata si peste ani. Expert RoInvest foloseste ultimele tehnici in proiectare, constructie, arhitectura.

In viziunea Expert RoInvest orasele Romaniei pot fi la fel sau mult mai frumoase decat orasele cele mai apreciate ale Europei prin valorificarea patrimoniului existent al cladirilor reprezentative si prin crearea unor cladiri noi, de calitate, a caror valoare va fi apreciata si in timp.
A construi de calitate, frumos, pentru oameni, pentru viitor sunt atributele urmarite de Expert RoInvest in fiecare proiect dezvoltat.
Valoarea unei societati este reflectata in cladirile sale astfel Expert RoInvest isi va aduce aportul la imbogatirea oraselor Romaniei cu edificii de calitate clasice sau moderne care isi vor pastra frumusetea si calitatea in timp.
Pentru realizarea obiectivelor sale si mentinerea celor mai inalte standarde Expert RoInvest îşi selectează specialiştii cu mare atenţie şi pune accent nu numai pe calificările lor profesionale şi pe expertiza lor în domeniul respectiv,  ci şi pe abilităţile de a relaţiona şi de a lucra eficient  într-o echipă.

Excelenta in calitate, rigurozitate pentru design, transparenta in toate activitatile, respect fata de beneficiarii finali.
În toate activităţile sale, Expert RoInvest urmează reguli transparente, analizate riguros şi obiective stabilite cu precizie. Încrederea este fundamentul operaţiunilor sale, în acest fel, organizaţia respectându-şi întotdeauna promisiunile, lucrând deschis şi în conformitate cu cele mai înalte standarde.  În calitate de investitor şi dezvoltator, Expert RoInvest încearcă în permanenţă să depăşească limitările şi practicile arhitecturale consacrate, pentru a găsi modalităţi inovatoare de a stabili noi standarde în construcţie şi proiectare.
Angajamentul companiei pentru excelenta, precum si misiunea asumata de a crea valoare pentru investitorii si chiriasii sai, plaseaza compania Expert pe o pozitie de frunte in sectorul imobiliar din Romania, in ceea ce priveste achizitiile, dezvoltarea si managementul portofoliului sau de active.
Expert RoInvest este unul dintre principalii dezvoltatori, proprietari  si operatori imobiliari din Romania.

Infiintata in 2003, Expert RoInvest detine un portofoliu bogat de proiecte finalizate si in curs de dezvoltare.
Compania detine, proiecteaza, dezvolta si administreaza cladiri rezidentiale, de birouri, turistice.
Expert RoInvest realizeaza intregul proces de investitii exhaustiv si complex incepand cu studierea pietei, analizarea propietatii, achizitia terenului, realizarea proiectului, obtinerea autorizatiilor de functionare, urmarirea constructiei, realizarea campaniilor de marketing si PR, vanzarea, inchirierea, administrarea cladirilor finale.

 

bartlet design unit atelier2000 arhitecton alphabank.ro unicredit-tiriac.ro baupartner.ro/ wsp Gardiner & Theobald imsat bdo