Partenerii companiei Expert RoInvest au acumulat o bogata experienta in cadrul unor firme internationale de renume din domeniul real estate, in cadrul carora au detinut roluri de experti, investitori sau manageri. Profesionistii in investitii si dezvoltare imobiliara care alcatuiesc echipa Expert RoInvest, dispun de o vasta experienta in domenii ca: managementul imobiliar, expertiza financiara si inginerie.

Expert RoInvest crede cu tarie in alinierea intereselor tuturor partilor implicate in afacere, si, ca atare, suntem gata sa co-finantam impreuna cu clientii nostri, investitiile pe care le operam.

Expert RoInvest incearca sa adauge valoare prin strategii de investitii bazate pe cercetarea de piata, sensibilizarea pietei de capital, surse exceptionale de investitii, capacitati de executie si expertiza locala. In permanenta continuam sa identificam si sa punem in executie diverse strategii de investitii de varf pentru clientii nostri.

Cercetare

Pentru a iesi in intampinarea cerintelor impuse de catre clientii nostri, in cadrul companiei Expert RoInvest punem accent pe dezvoltarea strategiilor de investitii. Aplicata atat de sus in jos, cat si de jos in sus, analiza ne ajuta sa proiectam si sa implementam noi principii si strategii de investitii. De sus in jos, cercetarea incepe prin analiza tendintelor existente pe piata si continua prin identificarea pietelor regionale si locale, tintind spre depasirea ofertei existente pe piata. De jos in sus, cercetarea identifica oportunitatile aflate pe pietele-tinta. Rezultatele acestor analize sunt utilizate in continuare pentru atragerea proiectelor de pe piata, absorbtii, inchirieri, vanzari. Cautam in mod activ modalitati de a spori valoarea pe termen lung a fiecarui proiect si a fiecarui imobil in parte. In acest mod, cercetarea noastra combina cunostinte macro-economice si de piata, pentru a sustine portofoliul de management, achizitiile, managementul si dezvoltarea dinamica a bunurilor imobiliare.

Exista numeroase modalitati prin care Expert RoInvest va poate oferi asistenta in adaugarea de plus valoare proiectelor dumneavoastra. Fie ca aceasta asistenta se refera la dezvoltarea unei strategii de leasing focusate pe proiectul respectiv si la o strategie de reducere a cheltuielilor implicite -, fie prin intreprinderea planurilor de dezvoltare sau re-dezvoltare. Pentru fiecare investitie in parte se pregateste un plan personalizat care identifica mai intai obiectivele majore, in vederea obtinerii rezultatelor scontate.

brokers-agents-en